Koncert med Arvid torsdag 15. september kl. 19

Lovsangskoncerten bliver en medrivende aften, hvor Arvid og bandet inviterer til fællessang med både nye og kendte danske lovsange og salmer. Der vil også være enkelte ”lytte-sange” på repertoiret. Genren spænder fra folk/singer-songwriter til pop/rock og leveres af et fantastiks band bestående af Lasse Kobbersmed (tangenter), Jacob Worm (guitarer), Jimmi Bech (trommer), Jesper Smalbro (bas) og Cathrine Højlund (sang).

Den nye udgivelse hedder KATEDRAL og sangene handler om Guds nærvær – ikke i kun kirken – men i skaberværket og i naturen rundt omkring os, der er den egentlige, store katedral. Her kan vi kan opdage Gud - at vi kan være sammen med ham og at han taler til os. De fleste danskere kan komme i kontakt med følelsen af at være en del af noget større, når de er i naturen – uanset deres forhold til kirken – og sangene rækker på den måde ud over kirkens rum til endnu flere danskere.