Cool Kids for børn med angst
Endnu engang tilbyder Karlslunde Strandkirke et kursus for børn mellem 10 og 12 år, som lider af angst. Kurset hedder Cool Kids, og forud er der visitations-samtale forud for kurset, for at det kan vurderes, om barnet vil få gavn af kurset. Kurset begynder tirsdag 10. sept og fortsætter i alt 10 tirsdage fra 17.00 - 19.30 incl. aftensmad.

Har dit barn angstproblemer?
Mere end hvert 10. barn har så pinefulde problemer med angst og bekymring, at det griber forstyrrende ind i barnets og familiens dagligdag. Barnet har lavt selvværd og præstationsangst, stiller mange spørgsmål og skal konstant beroliges både i situationer, som er nye for barnet såvel som i vante sammenhænge. Hos mange børn og unge kommer problemerne til udtryk i form af svimmelhed, hovedpine, ondt i maven - eller i form af tristhed, adfærdsproblemer og store humørsvingninger.

Gode værktøjer for barnet og dets forældre
Cool Kids-programmet er et videnskabeligt baseret og effektivt behandlingsprogram, som er udviklet til børn og unge med angstproblemer. Kurset har opstart 26. marts. På kurset vil børn og forældre lære konkrete metoder og strategier, som gør det lettere at håndtere angst og bekymring. Gennem hjemmeopgaver bliver teorien afprøvet i praksis -  lige dér, hvor angsten hæmmer mest.

Kurset foregår i Karlslunde Strandkirke, og undervisningen foretages af Gitte Grønne, som tidligere selv har deltaget på et Cool Kids-program - som mor til et barn med angst. Hun har taget ”Cool Kids Vejlederuddannelsen” og har gennem sit arbejde som sygeplejerske 22 års erfaring med kognitiv terapi. Et kursus koster normalt kr. 6.400,- – men da menigheden i Karlslunde Strandkirke har samlet penge ind til projektet, så kan man søge 25-68% tilskud, så kursusprisen kan komme så langt ned som kr. 2000 pr. barn inkl. aftensmad.

Kontakt Gitte Grønne, tlf. 30 29 88 10
Se brochure her

Læs forældres anbefalinger fra tidligere kurser HER