• Begivenheden har allerede fundet sted.
Onsdag d. 13. november 2019, Kl. 18:00 til kl. 19:30

De 16 deltagere på dette års "stemmetræning med Linda Andrews" i Strandkirken, er nu klar til at vise, hvad de har øvet sig på gennem 9 lektioner med solist- og stemmetræning siden starten af september. Nogle af deltagerne er vant til at synge i kor eller i lovsangsgruppe, andre deltager, fordi de bare er nysgerrige på, hvad deres stemme kan bruges til - og for de fleste bliver dette en debut på de skrå brædder, når de denne aften skal stå alene og synge solo. Der vil bl.a. blive sunget sange af Whitney Houston, Josh Groban, Eric Clapton og en Grand-prix-sang fra dette års internationale Melodi Grand Prix. Koncerten varer 1 time og finder sted i kirkerummet. Der er fri entré, men publikum opfordres til at medbringe roser til uddeling efter koncerten, så deltagerne kan blive rost for deres modige præstationer!