Parkour-klub om torsdagen

Efterårets parkour-sæson begynder torsdag d. 19. august og slutter 9. december

Parkour-klubben udruster dig til at udvikle dig selv, overvinde din frygt og nå dit fulde potentiale. Vi træner på den sejeste natur-parkour-grund i Strandkirkens baghave. Der vil være indlæring af seje tricks i fællesskab med andre.

Du kan tilmelde dit barn her: HER

Der er to hold til parkour

16.45 – 17.45: Parkour Play
18.00 – 19.00: Parkour Teknik

Parkour Play er for børn, der vil bruge kroppen til leg og fri udfoldelse (vejl. aldersgruppe: ca.  7-10 år). Parkour Teknik er rettet mod børn, der er klar på at træne mere fokuseret og teknisk (vejl. aldersgruppe: ca.  10+ år).

Har I spørgsmål, så kontakt Simon Grønn-Grann på 40 22 23 73 eller simon@strandkirken.dk

Parkourklubben bliver tilrettelagt så vi kan følge alle gældende retningslinjer for COVID-19 situationen. Seneste nyt vil blive opdateret her på siden.