27. - 29. september 2019​

PREP parkurser er baseret på næsten 30 års forskning i, hvad der skaber bedre relationer i parforhold. Siden 2004 har kurset været udbudt i både offentlig og privat regi over hele landet. I september 2019 vil vi gerne byde dig og din partner velkommen til PREP parkursus i Karlslunde Strandkirke.

I hverdagen bruger vi rigtig meget tid på vores arbejde, børn, fritidsinteresser og alt muligt andet end vores parforhold. Nogle gange kan det være svært at finde tid til at få plejet kærligheden i vores forhold. Dette er en oplagt mulighed for at bruge en weekend på at lære hinanden bedre at kende. Lær jeres udviklingsmuligheder at kende, så I bliver hinandens bedste samarbejdspartnere, og så I er bedre rustet, når der dukker udfordringer op i jeres parforhold.

Kurset giver viden om:

-  Hvordan vi kan pleje kærligheden i hverdagen
-  Hvordan vi konkret kan skabe rammer for gode samtaler
-  Hvordan vi kan møde udfordringer i fællesskab
-  Hvordan vi kan bevare og pleje vores venskab, intimitet og fælles værdier.

PREP er et kursus, der kan styrke kommunikationen, forebygge konflikter og give inspiration til, hvordan man kan pleje forholdet. PREP-programmet henvender sig til et bredt udsnit af befolkningen og til alle aldersgrupper.

Et PREP parkursus træner par i at have samtaler, hvor begge bliver hørt og forstået. PREP er et undervisningstilbud – det skal ikke forveksles med parterapi. Kurset foregår som holdundervisning og suppleres af private samtaler parrene imellem. Ingen par forventes at fortælle andre kursusdeltagere om deres private liv.

Vi opfordrer til, at I sætter hele weekenden af til dette kursus og eventuelt benytter anledningen lørdag aften til en date bare jer to.

PREP parkursus finder sted fredag 27. - søndag 29. september 2019.
Kurset forløber over en weekend: Fredag kl. 19.00 til 22.00. Lørdag kl. 9.00 til 16.00. Søndag kl. 13.00 til 17.00.

Karlslunde Strandkirke - Karlslunde Mosevej 3 - 2690 Karlslunde
I er også velkomne til gudstjeneste søndag kl. 10.30

Pris: 1.200,00 inkl. kursusmaterialer og forplejning
Tilmelding HER
Betaling ved tilmelding til MobilePay 22 87 77 50
Tilmeldingsfrist senest 15. september 2019
Kun plads til 10 par.

Flere og flere par vælger på et tidspunkt at markere en milepæl i deres forhold ved at lade sig gifte i en lokal kirke. Vores håb med PREP parkurser er den lokale kirke kan være mere end en smuk ramme om en helt særlig dag, men også et sted for relevant sparring igennem hele parforholdet.

Vi glæder os til at byde jer velkommen.

Prep-teamet i Karlslunde Strandkirke
Julie Tarp Dalsgaard
Søren Hybschmann
Lotte og Steffen Brown Starup