Stævne i Strandkirken lørdag 11. november kl. 9.30 – 21.00

Dette års stævne har temaet ’Din kirke er for tryg’. ”Hvordan kan kirken være det?” tænker du måske. ”Skal kirken ikke netop være et trygt og sikkert sted vi kan føle os hjemme?” Selvfølgelig skal den det, men trygheden kan også have en negativ, passiv tone og det er denne misforstået tryghed årets taler vil udfordre os på.

Mark Buchanan er tidligere præst og nu professor på Ambrose University i Canada. Han mener, at vi alt for ofte bliver for sikre i stedet for risikovillige og for behagelige i stedet for hellige. Vi glemmer at alt det tabte kan findes hos Kristus.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til Efterårsstævne i Strandkirken. Læs program og find tilmelding herunder.

Program for dagen

9.30                    Velkomst og lovsang

10.00                  Undervisning ved Mark Buchanan

12.00                  Frokost

13.00                  Undervisning ved Mark Buchanen

15.00                  Kaffepause
16:00                  Seminar 1: Ruth Cilwik Andersen, Frikirkepræst i Missionsforbundet og formand for
                            frivilligcenteret i Fredensborg.

Seminar 2: Peter Kofoed Herbst, ledende præst i Kronjyllands Frimenighed

18.00                  Aftensmad

19:30                  Lovsang (v. Strandkirken og Kronjyllands Frimenigheds lovsangsband UNITE)
                           Undervisning ved Mark Buchanan

Pris kun kr. 200,-* inkl. forplejning
*Gælder ved bestilling inden 01-10-2017 – pris herefter kr. 250,-

Adresse: Karlslunde Strandkirke, Karlslunde Mosevej 3, 2690 Karlslunde

Se kort og information om offentlig transport her

Der er parkering ved kirken og bag butikscenteret på den anden side af Karlslunde Mosevej.

Tilmelding til stævnet her