Strandkirkens Unge

Vi mødes i disse tider på Zoom:

Koden for at komme ind er SU — Vi ses hver torsdag kl. 19:30!

Hvis det er første gang, du skal logge på zoom, er det en god idé at begynde med at logge på kl. 19:00, så vi har tid til at få teknikken til at fungere. Ring til Samuel, hvis du har brug for hjælp.

Strandkirkens Unge

Strandkirkens Unge elsker underholdning, sjov og ballade. Udover alt det sjove,  deler vi liv med hinanden, synger vi sammen og taler om livets store spørgsmål. I Strandkirkens Unge er der plads til dig, som du er -- uanset om du ved, hvad du tror på, eller om du stadig er på vej.

SU er for alle fra 7. klasse til op i tyverne.

Vi mødes hver torsdag kl. 19.30. Torsdagene veksler mellem aktivitetsaftener, fællesaftener med leg og fordybelse, gruppeaftener, drenge- og pigeaftener og meget andet.

Ansvarlig for aftnerne er
Samuel Skadkær-Munch, samuel@strandkirken.dk, tlf. 23 48 11 98.