SU = Strandkirkens Unge

SU er helt almindelige unge fra 13 år og opefter, som kan lide at møde nye mennesker, hygge, lave sjove ting, tale om livet og om Jesus. Så medmindre sjov, hygge og fællesskab er noget, du synes er virkelig nedern, vil vi vove at påstå, at SU er et sted for dig. Vi har alle mulige forskellige typer mennesker, så du er mere end velkommen! Og hvad angår Jesus? Ja, så kan du være sikker på, at han i hvert fald har lyst til at være sammen med dig!

SU er ikke bare en ungdomsklub
SU’s fundament er, at Jesus lever, og at han faktisk stadig har en masse fantastisk til unge i dag. Derfor bruger vi ikke bare tid på at kaste med lagkager, spise klamme ting, hygge i cafe, grille, tage på ture og dyrke sport. Vi bruger også tid på at bede for hinanden, synge lovsang med vores ungdomsband og høre spændende talere.

Gode tilbud for Karlslundes teenagere....

Ungdomsaftener om torsdagen
Hygge og café
Bord-fodbold
Filmaftener
Superfed lovsang
En snak om hvad vi tror på!

Vi starter kl. 19.30 både ved fællesaftener og ved gruppeaftener.

Gennem facebookgruppen ’Strandkirkens Unge’ kan du se, hvad vi skal lave. Så meld dig ind dér, så kan du se, hvornår og hvordan vi mødes – vi glæder os meget til at møde dig!  http://www.facebook.com/strandkirkensunge

Udover os unge, har vi flere voksenledere, man kan tale fortroligt med omkring de svære ting i ens liv, og der er alle mulige dygtige undervisere, vi kan trække på.

Hvis der er noget, du vil spørge om, eller du gerne vil med i en gruppe, så skriv til e-mail: kontakt@strandkirken.dk