Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Babysalmesang

Er du forælder til en baby (ca. 3-8 mdr.) og har lyst til at styrke din tilknytning til barnet, samtidig med, at dit barns udvikling stimuleres både sansemotorisk og mentalt, så kom og vær med!

Når vi bliver forældre til et nyt menneske, bliver vi mindet om livets storhed og skrøbelighed. Ansvaret for et nyt liv er stort. I kirkens rum er der plads til de store tanker, som de kommer til udtryk i århundreders tradition for sang og i religiøse symboler, men også til det helt nære, trygge samvær mellem forælder og barn, hvor øjenkontakt, berøring og stemme er grundelementer.

Vi mødes på torsdage kl. 10.00 i Karlslunde Strandkirke fra 7. september - 26. oktober (undtagen 28. september)

Plads til 10 babyer med forældre. Det forventes, at du så vidt muligt deltager hver gang. Det er en fordel, at det er den samme forælder, der er med hver gang.

Pris kr. 250,00 for hele perioden. 

Tilmelding HER

Vi mødes i kirkerummet hvor babysalmesangen ledes af organist Merete Laursen. Øvelserne vises på en dukke og forældrene efterligner de sange og bevægelser, der vises. Der bliver sunget salmer, sagt remser og lavet rytmiske lege med babyerne.

Vi taler næsten ikke men bruger stemmerne til at synge, sjove instrumenter til at lave lyde og farvede tørklæder til at skabe spændende rum og smukke farver. Vi udnytter kirkens rum og de religiøse symboler ved at gå og danser rundt i rummet med baby i armene. Man behøver ikke være vant til at komme i kirke eller til at synge. Vi lærer sangene undervejs. 

“Det er oplagt at tænke på 
babysalmesang som en del af
dåbsoplæringen”

Babysalmesang stimulerer barnets udvikling, både sansemotorisk og mentalt. Øjenkontakt, berøring og mor/far’s stemme er helt grundlæggende i babysalmesang, så tilknytningen mellem barn og forældre får et ordentligt boost. Et meget intenst samvær med dit barn. 

Både børn og forældre introduceres gennem forløbet til kirkerummet og til nogle af kirkens mest kendte salmer og sange. Man får flere sange og lege/danse, der også kan synges og leges derhjemme. Man lærer f.eks. en godnatsang. 

Efter ca. 45 min. i kirkerummet er der tid til kaffe og lidt hyggeligt samvær med andre forældre. 

MERETE LAURSEN
-er uddannet i sang fra musikkonservatoriet i Århus
- er kirkens organist og kirkemusiker
- har uddannet sig hos Anne-Mette Riis, som er én af landets førende indenfor babysalmesang.
- glæder sig til at møde jer alle!