SBU-foreningen

Lokalgruppen Strandkirkens Børn og Ungdom - SBU - er en underafdeling af BUO - (Børne- og UngdomsOase), og dog er SBU en selvseændig forening, som har hjemsted i Greve Kommune. Formålet er at styrke og inspirere børne- og ungdomsarbejdet i Karlslunde Strandkirke gennem åndelig fornyelse, udrustning og mission på evangelisk luthersk grund - Folkekirkeligt grundlag.

Meld dig ind og støt vores arbejde på: www.buo.dk/medlem - vælg lokalt medlemskab i Strandkirkens Børn og Unge (SBU). Er du allerede medlem af BUO, er det en stor fordel for os at du flytter det over i vores lokale forening ved at sende en mail til info@buo.dk.

Vores lokalforening er med til at vi kan få kommunalt tilskud, søge økonomisk støtte, få rabat på lejre og ekstra penge til aktiviteter hos os selv.

Læs mere her:

Generalforsamling 8. marts 2020
Referat fra generalforsamling 2019

Vedtægter for Strandkirkens børn og ungdom

Regnskab for 2018

Regnskab for 2019