Menighedslejr

Menighedslejr i Strandkirken.

Menighedslejr finder sted en gang om året (i foråret), hvor vi samler menigheden (alle aldre) til en fredag/lørdag/søndag et sted i landet, til undervisning, lovsang, god mad og i det hele taget fællesskab med hinanden. De sidste par år har menighedslejren fundet sted på Kursuscenter Emmaus i Haslev, hvor vi nyder god mad, velegnede faciliteter både ude og inde - samt rigeligt med gode 1- og 2-personers værelser til overnatning. Vi plejer at være over 100 fra menigheden, der drager afsted.

Er du ny i kirken, så er dette helt oplagt at komme med til - for her er alletiders chance for at snakke med andre og skabe nye relationer.

Vi kører dertil i egne biler - og plejer at slutte af med at komme tilbage om søndagen til
gudstjenesten i Strandkirken kl. 10.30. Hold øje med en brochure, som vi sætter på kirkens hylde (og på hjemmesiden www.strandkirken.dk - engang i marts måned)