Miniklub

Miniklub er for børn fra 3-6 år. Vi hører Bibelhistorier i børnehøjde samt spiser frugt og boller. Vi har tid til at være kreative, vi synger og danser og leger inde og ude.

Hver fredag i efteråret og foråret kl. 16:00 - 17:30 i Multirummet i Strandkirken.

Alle børn er velkommen Der er ingen tilmelding. Husk overtøj hvis vi skal på tur eller ud at lege.

Familiefredage finder sted ca. 1 gang om måneden fra 16.00 - 20.00, og er for børn i alle aldre med deres forældre.  Der er forskellige kreative værksteder med alt fra klip- og klister til fysiske lege hvor vi arbejder med dagens tema, for både for børn og voksne. Vi spiser børnevenlig aftensmad sammen og de som har lyst til at blive ser Disney sjov eller hygger med en kop kaffe.
Pris: 20 kr. pr. person!

Læs mere HER

Tilmelding skal ske HER senest fem dage før.

Program efterår 2020:

4. september Miniklub

11. september Miniklub

18. september Minilkub (AFLYST pga. sygdom)

25. september FamilieFredag

2. oktober Miniklub

(Efteråresferie  9. og 16. oktober)

23. oktober Miniklub

30. oktober Familiefredag

6. november Miniklub

13. november Miniklub

20. november Miniklub

27. november FamilieFredag med juletræstænding

Følg med på kalenderen og facebook

Vil du hjælpe til eller være frivillig? Kontakt sara@strandkirken.dk for en uforpligtende snak.